• groeps- solo- & puppywandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • afwisselende wandelgebieden;
  • kleine groepen;
  • opleiding Martin Gaus Academy;

Links

Als startend hondenprofessional komt er veel op je af. Dingen die je leuk vindt en dingen die je minder aanspreken. Dingen waar je goed in bent en zaken die je liever aan een ander overlaat. Als het ontwikkelen van jouw beeldmerk tot die laatste categorie behoort, dan ben je bij AlleenVoorMij aan het juiste adres.

Tegen een aantrekkelijk tarief ontwerpen we graag jouw logo en verzorgen we -als je wilt- ook je verdere huisstijl zoals visitekaartjes, flyers, website, bedrijfskleding en de belettering van je auto. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.


Als je op zoek bent naar unieke t-shirts, dan is vanSHIRTJEtotSHIRTJE  jouw ding. Je vind hier t-shirts in allerlei thema's voor jongens, meiden, ladies & gents. T-shirts met tekst, afbeelding of naar eigen ontwerp. Voor jezelf of als cadeau.

En niet alleen t-shirts, maar ook rompertjes, hoodies, schorten, onesies en totebags. Allemaal voorzien van eigenwijze prints, want het leven is al serieus genoeg.

Klik hier om direct naar de honden t-shirts te gaan...


Welke kraamcadeaus zijn jou het meest dierbaar? Waarschijnlijk degene met een persoonlijke touch. "Persoonlijk" is de tweede naam van Geboortekleed. Hier vind je kraamcadeaus die je van A tot Z zelf samenstelt qua afmeting, vorm, lay-out, kleur en opdruk. Samen met jou ontwerpen we vervolgens een bijzonder kraamcadeau, exclusief voor jou. Van knuffeldoekje tot speelkleed, voor jezelf, als persoonlijk kraamcadeau of als relatiegeschenk namens een bedrijf. Maar welk kraamcadeau je ook kiest: bij Geboortekleed is maatwerk standaard. 

Enneh... ook leuk als kleed voor jouw pasgeboren puppie!


Hondenartikelen.com heet u van harte welkom, en nodigt u uit om een kijkje te nemen binnen ons ruime assortiment van Ruffwear outdoor artikelen, homeopathie en vitamines voor honden. De webshop biedt u een schat aan informatie over de gezondheid van honden en het gebruik veiligheidsartikelen zoals hondenschoenen, zwemvesten en harnassen. Alle informatie samengebracht binnen een webshop voor kleine tot grote en oudere honden.