• groeps- solo- & puppywandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • afwisselende wandelgebieden;
  • kleine groepen;
  • opleiding Martin Gaus Academy;

Privacy Verklaring Hands & Paws

Handelsonderneming AlleenVoorMij handelend onder de naam Hands & Paws, gevestigd aan Mississippistraat 118 1448 XB PURMEREND, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

https://www.handsenpaws.nl
info@handsenpaws.nl
Mississippistraat 118
1448 XB PURMEREND
[t] +31(6)53444 758
Kamer van Koophandel 37.100.280
B.T.W.-nummer NL8144.47.119.B01
Barbara Niemantsverdriet-Visscher is de Functionaris Gegevensbescherming bij Hands & Paws. Zij is te bereiken via info@handsenpaws.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hands & Paws verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer(s) en e-mailadres(sen) opdrachtgever(s)
  • Gegevens van en over de hond (zoals naam, ras, geboortedatum etc)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@handsenpaws.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Hands & Paws verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen; de wettelijke grondslagen staan tussen haakjes vermeld:
• Het afhandelen van facturen en betalingen (overeenkomst)
• Leveren van producten en diensten (overeenkomst)
• Verzenden van nieuwsbrieven en diensten (gerechtvaardigd belang)
• Verschaffen van informatie over inhoudelijke wijzigingen van onze producten (gerechtvaardigd belang);
• Verschaffen van informatie over wijzigingen van prijzen en voorwaarden (gerechtvaardigd belang);
• U te kunnen bellen, appen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (overeenkomst);
• Wanneer we hier wettelijk toe verplicht zijn (wettelijke verplichting);

Geautomatiseerde besluitvorming

Hands & Paws neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Hands & Paws bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De bewaartermijn is maximaal twee jaar, gerekend vanaf de datum van beëindiging van de gerelateerde dienstverlening, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft.

Delen van persoonsgegevens met derden

Hands & Paws deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Hands & Paws deelt uw persoonsgegevens met de volgende bedrijven:
• JouwWeb voor het afhandelen van bestellingen en facturen;
• Administratiekantoor Ordelman Eijgen, voor een correcte bedrijfsadministratie;
• ABN/AMRO, voor het afhandelen van betalingen;
• Mollie, voor het afhandelen van betalingen;
• SendCloud, voor het verzenden van bestellingen;

• DoggyDoggy voor het verwerken van de uitlaatdiensten;

• De Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Hands & Paws gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
  • Sessie cookies: met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Doel cookies

De website van Hands & Paws plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
  • Instagram (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om ons Instagram pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Instagram zelf afkomstig is.

U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Hands & Paws en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@handsenpaws.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.
Hands & Paws wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Hands & Paws neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Indien u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@handsenpaws.nl

 

Klik hier voor een printbare versie van deze Privacy Verklaring

 

Purmerend, 1 november 2019