Diensten

U kunt bij Hands&Paws terecht voor verschillende diensten. Op basis van uw persoonlijke situatie kiest u de dienst die het beste bij u past. En omdat we als geen ander begrijpen dat situaties kunnen veranderen, is het natuurlijk ook mogelijk om de diverse wandelingen te combineren. Hier denken wij overigens graag in mee!

Groepswandelingen

Wandelingen in kleine, homogene groepen waarbij we naar het karakter en de energie van de hond kijken. Voor alle sociale honden die heerlijk willen rennen, ravotten, snuffelen of stoeien. Hierbij maken we geen onderscheid tussen leeftijd of ras: álle honden zijn welkom, mits sociaal vaardig en de hond de basiscommando's beheerst.

Solowandelingen

De solowandelingen zijn bedoeld ter ondersteuning van verschillende situaties. Is uw hond bijvoorbeeld loops of herstellende van een operatie en kan hij/zij even niet mee met de groepswandelingen, dan is de solowandeling dé uitkomst. Wandelingen van maximaal 30 minuten, gelopen vanuit uw eigen huis.

Weekendwandelingen

Wilt u een weekendje weg en kunt u uw hond niet meenemen? Heeft u nachtdienst en wilt u uitslapen of bent u wellicht plotseling ziek? Dan bieden de weekendwandelingen van Hands & Paws een uitkomst. De weekendwandelingen zijn solowandelingen van maximaal 30 minuten vanuit uw eigen huis.

Feestdagenwandelingen

Heeft u een beroep waarbij u moet werken tijdens de feestdagen of staat er een familiediner gepland maar is uw hond niet welkom? Dan zijn de feestdagenwandelingen wellicht een oplossing, want ook tijdens de feestdagen is uw hond van harte welkom bij Hands&Paws.

Voor een overzicht van de dagen die als feestdagen aangemerkt worden, klikt u hier.