• groeps- & solowandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • kleine groepen;
  • alle rassen welkom;
  • DogSitter aan huis

Diensten

U kunt bij Hands&Paws terecht voor verschillende diensten. Op basis van uw persoonlijke situatie kiest u de dienst die het beste bij u past. En omdat we als geen ander begrijpen dat situaties kunnen veranderen, is het natuurlijk ook mogelijk om de diverse wandelingen te combineren.

Hier denken wij overigens graag in mee!

Groepswandelingen

Onder groepswandelingen verstaan we bij Hands&Paws wandelingen in kleine groepen (maximaal 8 honden per keer) voor sociale honden die het heerlijk vinden om met andere honden spelen.

Solowandelingen

De solowandelingen zijn bedoeld ter ondersteuning van verschillende situaties. Is uw hond bijvoorbeeld loops of heeft u net een pup die nog niet zo lang mag lopen? Of speelt wellicht een van de volgende situaties:

Puppywandelingen

Pups mogen vanwege hun leeftijd nog niet mee met de groepswandelingen. Alhoewel ze dat heel graag willen, is dit in verband met het groeiproces niet wenselijk. Om u toch van dienst te zijn bij het uitlaten van uw pup, heeft Hands & Paws speciale puppywandelingen. Deze zijn korter en worden volledig afgestemd op uw pup. Tijdens de puppywandelingen is er aandacht voor de basiscommando's en socialisatie.

Weekendwandelingen

Wilt u een weekendje weg en kunt u uw hond niet meenemen? Heeft u nachtdienst en wilt u uitslapen of bent u wellicht plotseling ziek? Dan bieden de weekendwandelingen van Hands & Paws een uitkomst.

Feestdagenwandelingen

Heeft u een beroep waarbij u moet werken tijdens de feestdagen of staat er een familiediner gepland maar is uw hond niet welkom? Dan zijn de feestdagenwandelingen wellicht een oplossing, want ook tijdens de feestdagen is uw hond van harte welkom bij Hands&Paws voor groeps- en/of solowandeling(en).

A pawful day among friends wandelingen

Hands&Paws organiseert een keer per kwartaal de zogenaamde "Pawful Day Among Friends"-wandelingen, waarbij we met onze klanten én hun hond(en) naar een bijzonder natuurgebied toe gaan dat buiten ons reguliere uitlaatgebied valt.