• groeps- & solowandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • kleine groepen;
  • alle rassen welkom;
  • DogSitter aan huis

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsbrieven. 

2022

Januari

In de nieuwsbrief van januari hebben we tips voor winterweer, maken wij onze vakantiesluitingen bekend en zijn we weer een stukje dichter bij het Dierbaar keurmerk.

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari

2021

December

In de nieuwsbrief van december introduceren wij onze nieuwe service de DogSitter, praten we jullie bij over de administratieve veranderingen, besteden we aandacht aan enten, titeren en het belang van korte nagels, stellen we de nieuwe honden voor, maken we de prijzen van 2022 bekend en hopen we het jaar met een aantal jonge vrienden uit te wandelen.


November

In de nieuwsbrief van november leggen we uit waarom we het aantal wandelingen per dag uitbreiden, nodigen we je van harte uit om met onze eventwandeling op 28 november a.s. mee te gaan en stellen de nieuwe hondenvriendjes zich voor


Oktober

In de nieuwsbrief van oktober bereiden we je voor op de jaarwisseling, introduceren we een superleuk boekje over doggietaal, leggen we het belang van omega3 uit (met een leuke aanbieding natuurlijk), kijken we vooruit naar 2022 en stellen we uiteraard de nieuwe honden aan je voor.


September

In de nieuwsbrief van september vertellen we je over onze weg naar het Dierbaar keurmerk, introduceren we de nieuwste producten uit onze webshop waaronder de stoere hondenbuggys en fietskarren van Innopet, eigenwijze hoodies met teksten over honden, maatwerk halsbanden en (sleep)lijnen van biothane en onze nieuwe H&P Shampoo Service. Natuurlijk stellen alle nieuwe honden zich aan je voor en kun je je nog aanmelden voor A Pawful Day Among Friends op 26 september.