• groeps- & solowandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • kleine groepen;
  • alle rassen welkom;

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsbrieven. 

2023

December

Nog even geduld; de nieuwsbrief van december verschijnt begin december.


November

Nog even geduld; de nieuwsbrief van november verschijnt begin november.


Oktober

Nog even geduld; de nieuwsbrief van oktober verschijnt begin oktober.


September

In de nieuwsbrief van september maken we kennis met de nieuwe honden die met ons mee mogen wandelen, informeren we je over de sluitingsdagen richting het eind van het jaar, attenderen we iedereen nog maar eens op de inhaalwandelingen en vragen we aandacht voor de petitie van de Hondenbescherming die zich hard maakt voor veilige losloopgebieden in Nederland.


Augustus

In verband met de vakantieperiode is er geen nieuwsbrief in augustus


Juli

In de nieuwsbrief van juli leggen we uit waarom we (met pijn in ons hart) afscheid hebben genomen van de honden in Landsmeer, maken we de herindeling van de groepen bekend en fungeren we als vakantieopvang voor Dogfit.


Juni

In de nieuwsbrief van juni praten we jullie bij over het door ons gevolgde seminar over honden en emoties, wijzen we jullie op de gevolgen van hitte en de werking van ons hitteprotocol.


Mei

In de nieuwsbrief van mei informeren wij onze klanten over de opstart na een periode van hernia en ellende, stellen we de nieuwe honden voor en attenderen we iedereen nog even op de feestdagen in mei.


April

De nieuwsbrief van april staat in het teken van de hernia van Raymond.


Maart

In de nieuwsbrief van maart introduceren we een nieuwe leverancier van supplementen, hebben we een mooie aanbieding van de anti-tekenkettingen en moeten we helaas constateren dat Farmfood en Renske hun prijzen wederom hebben verhoogd (maar dat klanten van Hands & Paws daar weinig van merken door de korting).


Januari

In de januarinieuwsbrief is het nostra culpa voor wat betreft de facturering in december, kun je de inhaalwandelingen zelf via het reserveringssysteem inboeken en hebben we een vereenvoudigde manier voor onze klanten om de producten van Farmfood, Renske, Puur, Vetramil, Innopet en Kong te bestellen.