• groeps- & solowandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • kleine groepen;
  • alle rassen welkom;
  • DogSitter aan huis

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsbrieven. 

2022

November

Nog even geduld; de nieuwsbrief van november is onderweg...

Oktober

In de nieuwsbrief van oktober zetten we de sluitingsdata tot en met het eind van het jaar nog even voor je op een rijtje, introduceren we de vaste klanten korting voor Farm Food, hebben we goed nieuws voor onze klanten in Landsmeer, stellen we de nieuwe honden weer eens voor en praten we jullie bij over het wel en wee @118.

Klik hier voor de nieuwsbrief van oktober

Augustus

Hierin leggen we uitgebreid uit hoe we omgaan met de inhaalwandelingen.

Klik hier voor de nieuwsbrief van augustus

Juli

Een korte maar daarom niet minder belangrijke nieuwsbrief over hoe wij omgaan met Covid-19 én een rectificatie m.b.t. onze vakantiesluiting.

Klik hier voor de nieuwsbrief van juli

Foutje bedankt

Juni

In de nieuwsbrief van juni geven we tips om veilig de warme dagen door te komen, lichten we het hitteprotocol toe, introduceren we de zonnebrandcrème van Puur, vragen we aandacht voor de wandelingen tijdens de zomervakantie en leggen we uit waarom we wijzigingen graag minimaal 36 uur van tevoren ontvangen. 

Klik hier voor de nieuwsbrief van juni

Mei

In de nieuwsbrief van mei informeren wij je over de brandstoftoeslag, introduceren wij een nieuw product tegen hotspots, attenderen we je nogmaals op de de feestdagenwandeling op 5 mei en kondigen wij de mobiele app van ons reserveringssysteem DoggyDoggy aan.

Klik hier voor de nieuwsbrief van mei

April

In de nieuwsbrief van april introduceren we de handige maaltijdverpakkingen van Renske, hebben we een mooie aanbieding van onze anti-tekenketting, maken we ruimte in onze voorraad m.b.v. een op=op actie van de Pet House Candles en kondigen wij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek aan.

Klik hier voor de nieuwsbrief van april

Maart

In de nieuwsbrief van maart zetten we de komende feestdagen nog even op een rij,  introduceren we twee nieuwe producten, praten we jullie bij over onze bijscholing en introduceren we een nieuwe halsband.

Klik hier voor de nieuwsbrief van maart

Januari

In de nieuwsbrief van januari hebben we tips voor winterweer, maken wij onze vakantiesluitingen bekend en zijn we weer een stukje dichter bij het Dierbaar keurmerk.

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari

2021

December

In de nieuwsbrief van december introduceren wij onze nieuwe service de DogSitter, praten we jullie bij over de administratieve veranderingen, besteden we aandacht aan enten, titeren en het belang van korte nagels, stellen we de nieuwe honden voor, maken we de prijzen van 2022 bekend en hopen we het jaar met een aantal jonge vrienden uit te wandelen.


November

In de nieuwsbrief van november leggen we uit waarom we het aantal wandelingen per dag uitbreiden, nodigen we je van harte uit om met onze eventwandeling op 28 november a.s. mee te gaan en stellen de nieuwe hondenvriendjes zich voor


Oktober

In de nieuwsbrief van oktober bereiden we je voor op de jaarwisseling, introduceren we een superleuk boekje over doggietaal, leggen we het belang van omega3 uit (met een leuke aanbieding natuurlijk), kijken we vooruit naar 2022 en stellen we uiteraard de nieuwe honden aan je voor.


September

In de nieuwsbrief van september vertellen we je over onze weg naar het Dierbaar keurmerk, introduceren we de nieuwste producten uit onze webshop waaronder de stoere hondenbuggys en fietskarren van Innopet, eigenwijze hoodies met teksten over honden, maatwerk halsbanden en (sleep)lijnen van biothane en onze nieuwe H&P Shampoo Service. Natuurlijk stellen alle nieuwe honden zich aan je voor en kun je je nog aanmelden voor A Pawful Day Among Friends op 26 september.