• groeps- solo- & puppywandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • afwisselende wandelgebieden;
  • kleine groepen;
  • opleiding Martin Gaus Academy;

Partners

Hands&Paws werkt samen met betrouwbare partners. Van dierenarts tot hondenschool. Wil je ook partner worden van Hands&Paws? Neem dan contact met ons op via mail.

"Dieren zijn geen mensen: zij spreken hun eigen taal, en hebben hun eigen gewoonten. Een goed begrip van leerprocessen en van wat het wezen van het dier is, leidt tot een betere omgang met dieren. Daardoor kan niet alleen probleemgedrag worden voorkomen, maar kan ook veel probleemgedrag blijvend worden opgelost.

De Martin Gaus Academie levert graag haar bijdrage aan een beter leven voor huisdieren en hun eigenaren door met veel openheid de opgebouwde kennis uit te dragen en te delen met liefhebbers in de ruimste zin van het woord."

Martin Gaus

 

meer lezen...


"Bij Dierenkliniek Grevelingenmeer besteden we alle zorg aan uw huisdier en aan u, wij vinden het belangrijk dat u voor uw vragen over de verzorging, ziekten en opvoeding bij ons terecht kan. Voorlichting over uw dier is net zo belangrijk als een behandeling of operatie.

Het team bestaat uit vier enthousiaste dierenartsen en vier toegewijde assistenten die u van maandag tot en met zaterdag graag van dienst zijn in de Purmer-Zuid. Daarnaast verzorgen wij ook consulten aan huis."

Yolanda Kersten-Klomp
Eigenaar Dierenkliniek Grevelingenmeer

 

meer lezen...


"Bij Hondenschool Jottem! geloven we dat een sociale en gehoorzame hond een leukere hond is en dat een positieve en prettige benadering effect heeft. Wij werken zonder dwang of fysieke straf. U beleeft bij Jottem! plezier met uw hond en werkt aan een fantastische band met uw viervoeter.

Door te belonen sturen wij gewenst gedrag. Dit zorgt voor zo min mogelijk stress en een optimaal leerresultaat. Binnen 4 weken heeft u een hond die u kunt lezen en waar u mee kunt samenwerken...leren is leuk! U en uw hond krijgen bij Jottem! alle aandacht en u traint met een gezellige groep enthousiastelingen, net als u"

Sharon Rademaker
Eigenaar Hondenschool Jottem!

 

meer lezen...


Farm Food

Farm Food biedt één soort hondenvoeding voor alle honden. Alle producten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 100% zuiver en natuurlijk! Sinds 1982.


"Renske producten worden met veel liefde en aandacht samengesteld. Met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt. Daarnaast bevatten onze producten 100% natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Door het hoge percentage vers vlees van verschillende diersoorten, zijn onze producten erg smakelijk, licht verteerbaar en uitermate geschikt voor gevoelige honden en moeilijke eters."

Renske gelooft dat een gevarieerd menu belangrijk is voor een gezond en gelukkig leven. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn er op gebaseerd te variëren en te combineren. Hierdoor bouwt uw hond niet snel intoleranties/allergieën op en blijft de darmflora optimaal. Ook houdt afwisseling het immuunsysteem wakker en gaat het verveling tegen.

meer lezen...


"vanSHIRTJEtotSHIRTJE is gespecialiseerd in t-shirts met eigenwijze prints. Voor alle hondenliefhebbers hebben wij een speciale lijn ontworpen met t-shirts over honden, honden en nog meer honden. Met tekst of afbeelding maar altijd met een vette knipoog, want het leven is al serieus genoeg!

Naast t-shirts kun je ook terecht voor heel veel andere producten waar hondenliefhebbers blij van worden zoals hoodies, jacks en bedrijfskleding"