• groeps- & solowandelingen;
  • ma t/m zo, óók op feestdagen;
  • kleine groepen;
  • alle rassen welkom;
  • DogSitter aan huis

Partners

Hands&Paws werkt samen met betrouwbare partners. Van dierenarts tot hondenschool. Wil je ook partner worden van Hands&Paws? Neem dan contact met ons op via mail.

"Dieren zijn geen mensen: zij spreken hun eigen taal, en hebben hun eigen gewoonten. Een goed begrip van leerprocessen en van wat het wezen van het dier is, leidt tot een betere omgang met dieren. Daardoor kan niet alleen probleemgedrag worden voorkomen, maar kan ook veel probleemgedrag blijvend worden opgelost.

De Martin Gaus Academie levert graag haar bijdrage aan een beter leven voor huisdieren en hun eigenaren door met veel openheid de opgebouwde kennis uit te dragen en te delen met liefhebbers in de ruimste zin van het woord."

Martin Gaus

 

meer lezen...


"Bij Dierenkliniek Grevelingenmeer besteden we alle zorg aan uw huisdier en aan u, wij vinden het belangrijk dat u voor uw vragen over de verzorging, ziekten en opvoeding bij ons terecht kan. Voorlichting over uw dier is net zo belangrijk als een behandeling of operatie.

Het team bestaat uit vier enthousiaste dierenartsen en vier toegewijde assistenten die u van maandag tot en met zaterdag graag van dienst zijn in de Purmer-Zuid. Daarnaast verzorgen wij ook consulten aan huis."

Yolanda Kersten-Klomp
Eigenaar Dierenkliniek Grevelingenmeer

 

meer lezen...


"Bij Hondenschool Jottem! geloven we dat een sociale en gehoorzame hond een leukere hond is en dat een positieve en prettige benadering effect heeft. Wij werken zonder dwang of fysieke straf. U beleeft bij Jottem! plezier met uw hond en werkt aan een fantastische band met uw viervoeter.

Door te belonen sturen wij gewenst gedrag. Dit zorgt voor zo min mogelijk stress en een optimaal leerresultaat. Binnen 4 weken heeft u een hond die u kunt lezen en waar u mee kunt samenwerken...leren is leuk! U en uw hond krijgen bij Jottem! alle aandacht en u traint met een gezellige groep enthousiastelingen, net als u"

Sharon Rademaker
Eigenaar Hondenschool Jottem!

 

meer lezen...